BARTON CITY - zábavní centrum

Kovbojský steak

10.02.2010 22:16

 Kovbojský steak
 

 Potřebujeme:

 4 pořádné steaky, odleželé, asi 1/2 kg každý (inu kovbojský steak...)

1/2 hrnku oleje

1/2 hrnku esence Bayou Blast

2 hrnky Worcesthire sauce 
 

 Příprava:

 V hrnku smíchejte olej s Bayou Blast, steaky tím řádně pomažte a nechte zakryté aspoň 4 hoiny v chladnu odležet.

Před grilováním nechte asi 30 minut v pokojové teplotě. Grilujte asi 4 - 6 minut po každé straně, nechte pár minut odležet před servírováním.

Podáváme s pečenými fazolemi, zelenými fazolkami s ořechy či bez, s různými bramborami, nebo s bramborovou kaší s česnekem.

 

Kontakt

ZÁBAVNÍ CENTRUM BARTON CITY

bartoncity@centrum.cz

Za Nádražím 200, 742 01 Suchdol nad Odrou

Objednávka bowlingu, restaurace, ubytování, mexického salónku, vinného sklípku...
telefon: 556 736 381 v otevírací hodiny

Vyhledávání

POZVÁNKA NA AKCE:

POSEZENÍ S GZM
6.2. 2015 od 18 hodin
 
COUNTRY BÁL
21.2. 2015 od 19 hodin
hraje skupina ARGUMENT
vstupné: 90 kč
 
VALENTÝNSKÝ BOWLINGOVÝ TURNAJ
PŘI SVÍČKÁCH
12.2. 2016 od 17:00
 
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena Ing. Mojmír Bartoň - BARTON

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode